Chalet Center • 2024 Reclamespot • New Impact

chaletcenterthumb

Chalet Center

2024 Reclamespot

New Impact ontwikkelde een reclamespot voor Chalet Center die zowel in Vlaanderen als Wallonië wordt uitgezonden, zowel op televisie als online. De focus lag op het creëren van een emotionele band met het publiek door het tonen van diverse situaties die zich afspelen in dezelfde populaire chalet.

Contacteer ons Skip naar video

Case study

Challenge

De uitdaging was om een verhaal te vertellen dat zowel de Vlaamse als Waalse doelgroep zou aanspreken, waarbij de nadruk lag op het creëren van een gevoel van verbondenheid met Chalet Center. Bovendien moesten we ervoor zorgen dat de verschillende scènes in de chalet naadloos op elkaar zouden aansluiten, zodat het geheel een harmonieus en samenhangend verhaal vormde.

Oplossing

We kozen voor een narratieve aanpak waarbij we verschillende alledaagse situaties in een chalet toonden, elk met hun eigen unieke charme. Door gebruik te maken van matchcuts en zorgvuldig ontworpen decors, brachten we de chalet echt tot leven en zorgden we voor een meeslepende kijkervaring. We werkten nauw samen met het creatieve team van Chalet Center om ervoor te zorgen dat de video perfect aansloot bij hun merkidentiteit en boodschap.

Credits

Regie: Nathalie Lippens
Productie: Stephan Van Roey
Camera/Drone: Wietse Nys
MUA: An Cornelis
Styling: Barbara Platteeuw
Gaffer: Alexandre Sandyck
Junior: Lander Boonen
Art Director: Jente Verbist
Constructie & Props: Joppe Verbist

Montage: Kevin Cools & Wietse Nys

NL Voice-over: Alexandra Potvin
FR Voice-over: Julie Basecqz

Executive Producer: Jean Paul Snoeckx

Klant: Chalet Center

  • thumb-2-NL
  • thumb-3-NL

Concept creationCopywritingCinematographyCastingSound design