Videoproductie ‣ New Impact

video-production

Videoproductie

Van concept en planning tot filmen en monteren, postproductie en distributie. We begeleiden je bij elke stap van je videoproductie.

Contacteer ons

Video production for businesses

An offer you can't refuse

Pre-Productie

Samen bepalen we de doelstellingen voor jullie project. We werken een voorstel van budget en concept uit met een duidelijke en een transparante backplanning. Na goedkeuring werken we het concept verder uit en bespreken we het met jullie.

Camera. Sound. Action!

Productie

Nu we op dezelfde golflengte zitten gooien we echt alle remmen los. We bezorgen een backplanning en organiseren een kick-off meeting. We bereiden de hele productie verder voor: we stellen een crew samen, kiezen acteurs, figuranten, locaties en plannen de productie tot in het kleinste detail. Tijd voor actie!

Control Save

Post-Productie

Onze monteurs, audiotechniekers, animation en color artists toveren de beelden om tot een boeiend en een gepolijst verhaal. Commentaar geven op ons work in progress is mogelijk in elke fase van het proces. Volledig tevreden? Dan leveren we de definitieve videofiles op en genieten we samen van het mooie werk.

Spread the news

Distributie

Wordt de video verspreid? Via ons HQ netwerk van partners bieden we onafhankelijk advertentie advies, we werken een advertentiestrategie op maat uit en stellen de juiste media voor. Bovendien kunnen we samen een social media-strategie uitstippelen, van planning tot de opvolging van de resultaten.

Video production - Commercials

Reclame

Met het juiste evenwicht tussen entertainment en engagement zorgt reclame voor een toename van de merkbekendheid en een branding die nog sterker uit de verf komt.

video-production-corporate

Corporate films

Een bedrijfsfilm is de sleutel tot het uitdragen van de identiteit en waarden van een bedrijf, het versterken van het imago en het informeren en overtuigen van potentiële klanten en zakelijke partners.

gosselin-its-thumb

2D en 3D animaties

Animatie helpt om informatie op een begrijpelijke en een aantrekkelijke manier te presenteren. Zelfs de meest complexe onderwerpen kunnen zo helder uitgelegd worden.

video-production-social-media

Web & social media videos

Videos voor websites of social media vragen om snelle cuts en dynamische shots. Het is cruciaal om graphics en visuele effecten toe te voegen, vooral omdat we voorbereid willen zijn op aandacht trekken zonder audio.

video-production-live

Live streaming events & webinars

Deel je live events met de wereld. Wij nemen ze op en bewerken ze ter plaatse, inclusief multi-camera opstelling, (live)stream en interactieve Q&A sessies. Ook hybride events zijn mogelijk.

new-impact-logo-icon-only

Stalk us

Ik ervaar de samenwerking als zeer goed en volgens de juiste kwaliteitsnormen. De reden waarom ik tevreden ben is omdat New Impact heel goed onze business begrijpt en mee gegroeid is met ons.

- Marketing manager, Gosselin Group