GTT • Barry Callebaut Tesimonials by New Impact

GTT 4444 Callebaut thumb 20

GTT

Barry Callebaut Testimonials

Dit project omvatte de creatie van een dynamische en informatieve videopresentatie die het succes van de samenwerking tussen GTT en Barry Callebaut belichtte. Dit door middel van verschillende elementen, waaronder talking heads, tekst op beeld, B-roll beelden, animaties en interviews met sleutelfiguren van zowel GTT als Barry Callebaut.

Contacteer ons Skip naar video

Case study

Challenge

Onze belangrijkste uitdaging was om het resultaat van de IT diensten van GTT voor Barry Callebaut effectief te presenteren, ook al konden ze visueel niet letterlijk worden vastgelegd.

Oplossing

Om deze uitdaging aan te gaan, werd een uitgebreid plan ontwikkeld voor het maken van een videoproductie die het fascinerende verhaal vertelt van hoe GTT het buitengewone mogelijk maakte voor Barry Callebaut. De video behandelt een aantal belangrijke onderwerpen, waaronder de introductie van de stakeholders, achtergrondinformatie over Barry Callebaut, de uitdagingen waarmee ze werden geconfronteerd voordat ze met GTT in zee gingen, de voordelen van hun samenwerking en de behaalde resultaten.

Credits

Productie: Lynn Huyghe
Camera: Wietse Nys
Tweede camera: Betrand De Bock
Klank: Frederic Rousseau
Montage/Motion Design: Kevin Cools
Executive Producer: Jean Paul Snoeckx

Klant: GTT Communications
in samenwerking met Barry Callebaut

GTT 4444 Callebaut thumb 40

Concept creationCopywritingCinematographyLocation huntingFilm productionCastingSound design